Over ons

Uniek in ons soort en met passie voor automatiseren van bedrijfsprocessen!  
Samen automatiseren wij jullie succes en zijn jullie klaar voor de toekomst.

Samen zijn wij

VIER Consultancy

Met onze passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van de efficiëntie binnen het bedrijf helpen we graag op het gebied van Projectmanagement, Support/ Functioneel beheer en datamigraties. Dit doen wij op basis van de volgende vier kenwaarden: Aandacht, Ervaren, Hands-on en Doelgericht. 

Waar we ooit begonnen tussen de paarden en kippen op de boerderij van Martijn, hebben we nu een eigen kantoor in Meppel. VIER staat bij ons overal centraal, soms zelfs per toeval. Gestart met z’n vieren en onlangs verdubbeld met vier en nog twee op komst!

Onze missie is om organisaties zoveel mogelijk te automatiseren en de bedrijfsprocessen te optimaliseren met het oog op de toekomst. Samen automatiseren wij jullie succes! 

Verder VIERen wij elke dag!

VIER Consultancy bestaat uit enthousiaste, gedreven en unieke professionals met maar één doel: het beste voor jou als klant!

Tijd om ze voor te stellen:

Word jij onze nieuwe collega?

Er zijn nog vacatures beschikbaar!

Neem snel een kijkje op onze werkenbij pagina of kijk bij vacatures om te zien of jouw nieuwe uitdaging ertussen staat!

Portretfoto van Marc Biesterbos - AFAS Consultant bij VIER Consultancy

Marc is sinds 1 januari 2022 werkzaam bij VIER en woont al zijn hele leven in het mooie Zwolle. Na zijn studie Human Resource Management is hij nog enige tijd werkzaam geweest in de HR administratie. Tijdens deze werkzaamheden heeft hij al de nodige ervaring opgedaan van AFAS. Marc vond dit uiteindelijk zo interessant dat hij besloot hier ook zijn werk van te willen maken, en daar zijn wij heel blij mee!
Zijn vrije tijd brengt Marc graag door met vrienden. Hij houdt van reizen en is regelmatig te vinden in de sportschool én op de padelbaan.

In deze video geeft Marc jullie een kijkje in zijn werkdag als consultant!

Portretfotp van Inez Prud'homme de Lodder - Junior AFAS Consultant - VIER Consultancy

it is onze Inez, woonachtig in het mooie Assen en sinds 1 januari gestart als Trainee consultant. Inez heeft de opleiding HRM afgerond en tijdens haar loopbaan diverse uitstapjes gemaakt, naar o.a. recruitment. Uiteindelijk is ze tot de conclusie gekomen dat haar interesse ligt bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van de bedrijfsprocessen, waardoor er meer tijd vrij komt voor de leuke taken! Met haar ruime ervaring op HR gebied en de bijbehorende bedrijfsprocessen kan ze veel betekenen voor onze klanten van VIER! 

In haar vrije tijd is ze graag in de natuur met haar man en kinderen, leest ze boeken en speelt ze allerlei spelletjes (zowel bordspellen als online).

Benieuwd hoe een werkdag van Inez eruit ziet? In deze video vertelt ze er alles over!

Portretfoto van Martijn Knol - Business Consultant - VIER Consultancy

Martijn is de stille kracht achter VIER Consultancy. Hij is zijn carrière begonnen als applicatiebeheerder van AFAS Profit. Hij heeft al bij vele organisaties de bedrijfsprocessen mogen optimaliseren en is dé Business Consultant en tevens ook partner van Vier. Je kan Martijn omschrijven als een harde werker die altijd klaar staat voor zowel zijn klanten als de collega’s van Vier.

Martijn is van alle markten thuis en in het weekend moet je niet opkijken als hij met zijn kinderen en tractor over de landerijen rijd. Hij woont prachtig in Meppel, op de boerderij waar het ooit allemaal begon… 

Portretfoto van Rene Rogaar - Project Manager - VIER Consultancy

René, onze Projectleider en tevens ook partner bij VIER consultancy. Met jaren lange AFAS én project ervaring ben je bij hem aan het juiste adres om jouw project zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Kritisch op de juiste momenten, sociaal vaardig en resultaat telt.

Je kan hem omschrijven als een bezige bij die van alle markten thuis is. Zowel zakelijk als privé staat René voor je klaar. Hij steunt diverse goede doelen en na een lange werkdag neemt hij nog gerust plaats in de ouderraad van de school van zijn zoon. 

Portretfoto Bart Rosing - AFAS Consultant - VIER Consultancy

Dit is Bart, 27 jaar en komt uit Borger. Na zijn studie als applicatie- en mediaontwikkelaar heeft hij werkervaring opgedaan bij diverse IT-organisaties. Vanaf januari 2022 is deze IT’er onderdeel van VIER Consultancy.

Bart haalt veel voldoening uit het adviseren, ondersteunen en helpen van mensen en denkt graag in oplossingen! Automatiseren zit in zijn bloed. Bij hem thuis hoef je bijvoorbeeld nooit op een lichtknopje te drukken, dit werkt op tijdschema’s en beweging sensoren.

Het boeken van resultaat vind hij ook erg belangrijk, zoals hij zelf vaak zegt: “meters maken!” Dat laatste, meters maken, doet hij ook graag in zijn vrije tijd! Zo heeft hij zijn rijbewijs bijna vol (alleen de bus nog voor de VIER-uitjes) en reist hij graag!

Portretfoto van Sander Greive - AFAS Consultant - VIER Consultancy

Sander was de eerste trainee binnen VIER en inmiddels doorgegroeid naar AFAS consultant. Tijdens zijn studie economie werd zijn passie en interesse voor automatisering steeds groter en heeft hij de stap gezet naar het mooie vak Consultancy. Hij vindt het prachtig om samen met een organisatie het beste uit hun HRM en Payroll te halen. 

“HRM is mooi door de mensen die ermee werken”. Met behulp van AFAS richt hij de processen zo in dat de mens centraal staat en het werk zo goed en efficient mogelijk kan worden uitgevoerd.

Sander houdt van een goed gesprek en een lekker kopje koffie. In zijn vrije tijd sport hij graag en speelt hij bordspellen. Je kunt hem vinden in de Hanzestad Kampen, waar hij midden in het centrum woont en vaak een wandeling maakt langs de kade.

Shirley van der Wal - Sales & Marketing - VIER Consultancy

Shirley, anno 1989. Geboren in Wageningen en getogen in het bosrijke en uiteraard prachtige Renkum.

De creativeling bij VIER. Samen met Gerika vormt zij het team Sales & Marketing.  Creativiteit zit in haar bloed en is hier dan ook veel mee aan de slag voor ons! Ze hoeft niet op de klok te kijken, de tijd vliegt wanneer ze met al dit leuks bezig is! Shirley is ondernemend en in haar vrije tijd speelt ze graag een bordspel of gaat ze op pad met haar camper of motor. Ze geniet ervan om nieuwe mensen te leren kennen en tussen alle bedrijven door filmt ze ook nog graag o.a. bruiloften en newborns.

Rob Schook - Managing Consultant - VIER Consultancy

Dit is Rob, sinds augustus begonnen bij VIER als AFAS consultant. Hij heeft een HRM opleiding en enige jaren gewerkt in het HR-werkveld. In die tijd is hij in aanraking gekomen met AFAS, omdat hij zag wat procesoptimalisaties teweeg kunnen brengen heeft hij begin 2020 de overstap gemaakt naar een baan als AFAS consultant. Ondertusen is hij Managing consultant bij VIER en draagt hij o.a. zorg voor het consultancy team.

Hij weet wat er echt speelt op HR-afdelingen en kan daarmee de vertaalslag maken naar de best practice oplossingen binnen AFAS.

Hij woont met zijn gezin in het mooie Havelte en pakt als het even kan de fiets richting het kantoor van VIER. Ook buiten kantoortijden is hij graag actief bezig en kun je hem tegenkomen op de mountainbike of racefiets.

Gerika Lubbinge - Sales & Marketing- VIER Consultancy

Onze Sales en Marketing Manager Gerika Lubbinge. Voor deze functie heeft ze commerciële ervaring opgedaan in de verzekeringswereld en in de horeca– en evenementenbranche. Consultancy is dus een nieuwe tak van sport, maar ze kijkt er naar uit om VIER verder op de kaart te zetten en mooie samenwerkingen te realiseren.

 Buiten het werk vindt ze het leuk om actief bezig te zijn. Helaas moest ze door een knieblessure haar volleybalschoenen aan de wilgen hangen. Daarom is ze op dit moment veel aan het wandelen en doet ze aan krachttraining. Daarnaast kan ze genieten van gezelligheid met familie en vrienden, lekker (uit-)eten, skiën, een boek lezen, reizen en naar festivals gaan.

Lees de blog van Gerika over haar eerste jaar in dienst bij VIER Consultancy

 

Ronnie van de Waal - Trainee AFAS Consultant - VIER Consultancy

Ontmoet Ronnie, hij is 25 jaar jong en woonachtig in het rustige Gasselternijveen. Bij VIER begonnen in augustus 2023.    

In zijn vrije tijd is hij veel op pad met vrienden of familie. We hebben het hier over een echte sportliefhebber, hij volgt alles op de voet!  

Ronnie heeft veel in de horeca gewerkt en nadat hij besloot dat het tijd was voor verandering, kwam hij terecht in de klantenservice. Als snel merkte hij dat hij veel voldoening haalde uit het helpen en ondersteunen, maar miste het persoonlijk contact. Toen deze uitdaging op zijn pad kwam, was de keus snel gemaakt om hem aan te gaan.  

Ronnie heeft ondertussen zijn AFAS Succesbeheer Traineeship met succes afgerond en ondersteund al diverse klanten. 

In deze blog lees je zijn ervaring over het Succesbeheer traineeship bij AFAS.

Geertien Hegen - Consultant - VIER Consultancy

Dit is Geertien, woonachtig in Sleen en sinds 1 oktober 2023 versterkt ze ons enthousiaste team. Met haar toeristische achtergrond is ze haar carrière begonnen in de reiswereld. Daar heeft ze klanten van reisadvies voorzien en natuurlijk mocht ze zelf regelmatig op pad. Ze heeft al veel bijzondere plekken in de wereld mogen bezoeken. Uiteindelijk was het tijd voor verandering en is ze het vak van AFAS functioneel beheerder  ingerold. Ze haalt veel voldoening uit het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Meedenken met- en in gesprek gaan met gebruikers om zo het beste uit de organisatie te halen. Consultancy is voor Geertien een nieuwe tak van sport, ze kijkt ernaar uit om haar ervaring als AFAS gebruiker en functioneel beheerder bij onze klanten in te kunnen zetten en deze mooie uitdaging aan te gaan.

In haar vrije tijd brengt ze veel tijd door met haar vriend en haar twee dochters. Actieve uitjes, reizen maar vooral met de caravan op pad!

Ook bezoekt ze graag festivals, concerten en is ze altijd in voor een gezellig feestje met vrienden.

Geertien vertelt over haar eerste maanden bij VIER