VIER vragen aan Shirley

Waar ben je op dit moment mee bezig?

Met meerdere dingen! Maar as we speak ben ik bezig met het klaarmaken van de content kalender. Zodat we weer klaar zijn voor de aankomende maanden. Daarnaast ben ik voor een klant bezig om een OutSite werkenbij te stijlen en in te richten, maar ook met een website voor een startend bedrijf. Ik hou onze socials en website bij, waag me aan het maken van explanimations en daarnaast ga ik starten met een cursus SEO en ga ik me meer bezighouden met de Sales..

Waar haal jij het meeste energie uit op je werk?

De afwisseling in het werk! We krijgen de vrijheid om te doen waar we goed in zijn. Het meeste haal ik toch wel uit de creatieve kant. Ik kan mezelf soms helemaal verliezen in een ontwerp, video of nieuwe dingen daarvoor uitzoeken. De tijd vliegt voorbij! Hoe fijn is het, als de klant of collega ook nog eens enthousiast wordt van je werk! Daarnaast kan ik ook veel energie halen uit een fijne kantoordag als er weer nieuwe ideeën besproken worden en we samen met het team ervoor gaan!

Op welk behaald resultaat ben jij het meest trots?

Eigenlijk op de persoonlijke groei die ik binnen
VIER door heb mogen maken!
Ik word binnen VIER het voorbeeld genoemd van:
“je mag zijn wie je bent en worden wie je wil zijn”
Ook ik begon als Trainee Succesbeheerder om vervolgens als consultant door te gaan, maar ik mag me nu uitleven in een andere functie. Een functie waarin ik mijn talenten beter tot zijn recht kan laten komen en waarin ik mezelf verder mag ontwikkelen! Sales & Marketing

Waarom zou je een ander aanraden om bij VIER te komen werken?

Bij VIER word je echt gehoord en gezien. Je krijgt de kans om mee te groeien in een modern, jong en ambitieus bedrijf. Niet alleen de groei in carrière, VIER draagt ook bij aan je persoonlijke ontwikkelingen. Daarnaast werken we in een super leuk en gevarieerd team en doen we regelmatig leuke dingen met elkaar. Ik heb leuke jobs gehad hiervoor, maar nog nooit zo op mijn plek gezeten als hier, bij VIER!

Wil je werken bij VIER Consultancy? Neem eens een kijkje op onze werkenbij pagina

 

Afbeelding met Vier vragen aan Shirley