Sander aan het woord

 

 

Waar ben je op dit moment mee bezig? 

Op dit moment ben ik bezig met het uitvoeren van een AFAS-optimalisatie voor een van onze gewaardeerde klanten, waar ik tevens verantwoordelijk ben voor het functioneel beheer. Daarnaast lever ik bijdragen aan de support dienst van VIER consultancy.

 

Wat houdt je werk precies in? 

Mijn werkzaamheden variëren afhankelijk van de opdracht. Bij een optimalisatieproject neem ik de verantwoordelijkheid om afgesproken onderdelen van Profit en AFAS In/OutSite te verbeteren. Dit proces omvat de volgende stappen:

  • Uitvraag van het gewenste proces, hierbij daag ik de klant uit vanuit mijn ervaring en de standaard van AFAS;
  • Opstellen van een procesbeschrijving aan de hand van de uitvraag en dit toetsen bij de klant;
  • Concept optimalisatie aanleveren voor eerste test;
  • Feedback verwerken;
  • Acceptatie test;
  • Evaluatie optimalisatie. 

Bij functioneel beheer pak ik incidenten op die door klanten worden gemeld. Dit omvat kleine aanpassingen in de inrichting en het oplossen van fouten in de bestaande configuratie. Bovendien ben ik vaak betrokken bij communicatie binnen de organisatie, zoals het geven van webinars over AFAS-onderdelen of het bijdragen aan wekelijkse communicatie.

In de tweede helft van het jaar begeleid ik vaak implementaties, waarbij ik klanten begeleid in hun overstap naar AFAS. Hierbij richt ik me op het testen van onderdelen en geef ik advies tijdens de gesprekken met AFAS, ter voorbereiding op de livegang op 1 januari

 

Op welk behaald resultaat ben jij tot nu toe het meest trots? 


De jaarovergang bij mijn huidige klant van 2022 naar 2023 ben ik erg trots op.
Hier hebben we in erg korte tijd met een kleine groep medewerkers ervoor kunnen zorgen dat alle functies, kostenplaatsen en medewerkers goed gemuteerd zijn richting het nieuwe jaar.
Een grote klus die onder hoge tijdsdruk en met weinig mensen tot een goed einde is gebracht. Samen succes behalen, daar word ik blij van!

 

Waar haal jij het meeste energie uit?

Ik ben erg trots op de jaarovergang bij mijn huidige klant van 2022 naar 2023. Samen met een kleine groep medewerkers hebben we ervoor gezorgd dat alle functies, kostenplaatsen en medewerkers tijdig en correct zijn gemuteerd naar het nieuwe jaar. Ondanks de hoge tijdsdruk en beperkte middelen hebben we deze uitdaging succesvol volbracht. Het behalen van dit gezamenlijke succes geeft mij veel voldoening!

Hoe ervaar jij het huidige team?

Bij VIER bestaat ons huidige team uit 5 consultants, een senior consultant en een projectmanager. We werken nauw samen met marketing en sales. Ik ervaar het team als zeer prettig; iedereen staat altijd klaar om met elkaar te sparren, te helpen of gewoon gezellig een potje te darten.

 

Waarom zou je iemand aanraden om bij Vier te komen werken?


VIER redenen:

  • Werken met een super leuk team en toffe klanten;
  • Inspirerende kantoordagen met leuke team-uitjes;
  • Werken met het beste software pakket;
  • Prachtige doorgroeimogelijkheden. 

Eigenlijk is het simpel, je werkt bij VIER aan leuke opdrachten met leuke collega’s met goede doorgroeimogelijkheden en veel te leren.
Zo blijf je jezelf altijd ontwikkelen en kan je veel voldoening en plezier uit je werk halen.

Wil jij ook bij VIER Consultancy aan de slag?
Neem eens een kijkje bij onze vacatures.
Of check onze werkenbij site!