Bart aan het woord

 

Waar ben je op dit moment mee bezig? 

Op dit moment ben ik bezig met verschillende taken. Een vast aantal dagen per week ondersteun ik het functioneel beheer bij een klant. Op de overige dagen sta ik klaar voor onze abonnees door vragen te beantwoorden die ze insturen op ons klantportaal of telefonisch en volg ik de cursus ‘Medewerker administratiekantoor’. Deze cursus bestaat uit 3 deelcursussen, namelijk Basiskennis Boekhouden (BKB), Basiskennis Calculatie (BKC) en Basiskennis Loonadministratie (BKL)

Op welk behaald resultaat ben jij tot nu toe het meest trots? 

Een behaald resultaat waar ik tot nu toe het meest trots op ben, is de inrichting van het huidige klantportaal voor onze abonnees. Het is belangrijk dat dit voor iedereen prettig werkt, duidelijk is en er mooi uitziet. Ik vond het erg fijn om dit stap voor stap te realiseren. Hierbij heb ik nagedacht over de processen, het opbouwen van de OutSite en InSite en het testen of alles goed functioneert.

Waar haal jij het meeste energie uit?

Hetgeen waar ik het meeste energie uit haal, is de variatie in mijn werk, de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg en het ontdekken van nieuwe dingen. Ik vind het prettig dat iedere dag weer anders is.  Ik kan tot op zekere hoogte zelf bepalen hoe ik mijn tijd invul. Zo kan ik de ene dag bij een klant zijn, de volgende dag de mogelijkheden van Power BI ontdekken en daarnaast nog tijd besteden aan mijn cursus. Dat vind ik echt geweldig!

Hoe ervaar jij het huidige team?

Ik ervaar het huidige team als zeer prettig. We zijn met 8 collega’s die allemaal een verschillende achtergrond hebben, waardoor we elkaar goed aanvullen. Iedereen staat klaar om elkaar te helpen en we hebben een fijne onderlinge omgang. Dat maakt de samenwerking natuurlijk heel plezierig!

 

Wil jij ook bij VIER Consultancy aan de slag?

Neem eens een kijkje bij onze vacatures.
Of check onze werkenbij site!