Bart aan het woord

 

Waar ben je op dit moment mee bezig? 
Een vast aantal dagen per week ondersteun ik het functioneel beheer bij een klant. Op de overige dagen sta ik klaar voor onze abonnees met het beantwoorden van de vragen die ze insturen op ons klantportaal of telefonisch en volg ik de cursus ‘Medewerker administratiekantoor’. Dit is een cursus welke bestaat uit 3 deelcursussen, namelijk Basiskennis Boekhouden (BKB) Basiskennis Calculatie (BKC) en Basiskennis Loonadministratie (BKL).

Op welk behaald resultaat ben jij tot nu toe het meest trots? 
De inrichting van het huidig klantportaal voor onze abonnees. Je wilt dat dit voor iedereen fijn werkt, duidelijk is en dat het mooi oogt. Zo vond ik het erg fijn om dit stap voor stap te realiseren. Denk hierbij aan uitdenken van de processen, het opbouwen van de OutSite en InSite en het testen of alles werkt naar behoren.

Waar haal jij het meeste energie uit?
De variatie van het werk, de vrijheid en verantwoordelijkheid die gegeven word en het ontdekken van nieuwe dingen. Ik vind het heel erg prettig dat iedere dag weer anders is en dat ik daar tot op zekere hoogte ook zelf een invulling aan kan geven. Zo ben ik de ene dag bij een klant, ontdek ik de volgende dag de mogelijkheden van Power BI en krijg ik daarnaast nog eens de tijd om me te richten op de cursus die ik volg. Hoe tof is dat?

Hoe ervaar jij het huidige team?
We zijn een gezellig team van nu nog 8 collega’s. Ieder met een verschillende achtergrond, zo vullen we elkaar goed aan! Iedereen staat klaar om elkaar te helpen en we zijn allemaal prettig in de omgang! Dat is natuurlijk fijn samenwerken!

Wil jij ook bij VIER Consultancy aan de slag?
Neem eens een kijkje bij onze vacatures.
Of check onze werkenbij site!