Vanaf februari 2020 werken wij met VIER samen. In onze zoektocht naar een projectleider EHRM kwamen we in contact met René (red. Rogaar, partner VIER). We zijn tot de dag van vandaag ontzettend tevreden. René is eerlijk en realistisch en schuwt daarnaast niet om kritische vragen te stellen. Hij begint niet aan iets zonder dat hier voorafgaand een plan gemaakt is en communiceert tijdig. René is transparant en duidelijk in zijn communicatie. Door zijn ruime ervaring in verander-, implementatie- en optimalisatieprojecten helpt hij onze organisatie enorm. Mijn collega’s en ik zien René echt als een teamplayer met verstand van zaken, grote dosis ervaring en een sociaal karakter.

Carolina Ligter,
Gemeente Wijdemeren

 

 

                                                                                     

We hebben voor een samenwerking met VIER gekozen op basis van gevoel en de goede match met de persoonlijkheid van projectmanager René. Tijdens het gesprek werd direct duidelijk dat René de opdracht en de omvang goed begreep en een goede balans had tussen strategisch en operationeel werken, denken en doen.

Carolina Ligter,
Gemeente Wijdemeren
 

 

Sinds februari 2020, werkt onze organisatie samen met VIER aan de implementatie van AFAS Profit. Onze adviseur Martijn geeft ons periodiek beheer en gebruikersadvies en vervult daarnaast een ondersteunende rol bij onze salarisadministratie. Martijn is een prettig persoon met gevoel voor humor. Daarnaast is hij gewetensvol. Bij VIER wordt er op toegezien dat er geen onnodige kosten worden gemaakt, ze denken echt met ons mee en stellen waar nodig kritische vragen. Martijn is evenwichtig en je weet wat je aan hem hebt. Hij is betrouwbaar in zijn oordeel en kan situationeel goed handelen omdat hij inschat en beschouwt. Ik vraag daarom ook graag advies aan Martijn, omdat ik weet dat hij nooit zomaar iets, zonder het goed te onderbouwen, zal zeggen.

Lies Pilon
IJssel Technologie