branches

 

Onze AFAS specialisten hebben werkervaring in verschillende branches. Zij weten wat jouw branche kenmerkt, wat er speelt en kunnen passend advies geven. Van organisaties binnen de sector Zorg en Welzijn, zoals ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en zorginstellingen, tot overheidsinstanties zoals gemeentes en het Rijk. Iedere organisatie, in welke branche dan ook, loopt tegen uitdagingen aan wanneer processen geoptimaliseerd, veranderd of geautomatiseerd moeten worden. VIER begeleidt en ondersteunt organisaties bij deze processen waarbij ervaring en kennis van de markt en het product een belangrijke rol spelen.

 

Zorg en Welzijn

 

Onze AFAS Professionals hebben brede ervaring en affiniteit met de sector Zorg en Welzijn. Onze professionals hebben  diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en revalidatiecentra mogen begeleiden en ondersteunen bij het optimaliseren en automatiseren van (HR) bedrijfsprocessen. Voor veel van deze klanten verzorgt VIER dagelijks het gebruiksadvies en support van AFAS Profit.
Het streven van VIER is om de zorgsector écht verder te helpen. “Wij geloven niet in het verder bezuinigen binnen de zorg, maar willen een bijdrage leveren aan het efficiënter en eenvoudiger inrichten van de bedrijfsvoeringprocessen binnen de zorg. Ons doel is om hierdoor meer handen aan het bed te krijgen. Door onze jarenlange ervaring binnen de Zorg en Welzijn sector weten we welke optimalisatie en/of automatisering van processen direct besparingen opleveren voor de organisatie”, aldus René Rogaar (medeoprichter VIER).

VIER heeft diverse organisaties in de sector Zorg en Welzijn in haar portfolio; van Universitaire ziekenhuizen en topklinische ziekenhuizen tot diverse landelijke verpleeg- en verzorgingshuizen.

Overheid en

Publieke sector

 

Onze AFAS professionals hebben brede ervaring en affiniteit met de overheid en publieke sector. VIER heeft diverse (grote) gemeenten, scholen en veiligheidsregio’s mogen begeleiden en ondersteunen bij de implementatie van AFAS Profit. Tijdens de implementatie van AFAS Profit heeft VIER diverse bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en voorziet dagelijks in gebruiksadvies en support. Overheidsorganisaties kennen unieke uitdagingen. Uitdagingen die zichtbaar verschillen van het bedrijfsleven. Martijn Knol (medeoprichter VIER): “De kracht van VIER is dat wij de taal spreken van onze partners in dit type organisaties. Daarnaast weten we, door onze de jarenlange ervaring binnen de sector, welke optimalisatie en/of automatisering van processen direct besparingen kunnen opleveren.” VIER weet haar weg te vinden tussen de verschillende niveaus van gemeentelijke organisaties; van bestuurlijk tot ambtelijk.